Újabb edzéstervek a 29. Wizz Air Budapest Félmaratonra

Ezúttal Monspart Saroltától, még hozzá Moós Gergely, a DK Team megálmodója tolmácsolásában. Mert nincs messze a szeptemberi 29. Wizz Air Budapest Félmaraton, nem árt tehát, ha mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló edzéstervet a felkészüléshez. Moós Gergő virtuális Futónagykövetünk, a DK TEAM megálmodója Monspart Saroltával karöltve 12 hetes felkészüli programot szerveznek 3 szintre: – félmaratonistáknak – váltótagoknak és – 3,5km-es ligetkörönindulóknak.

Edzéstervek mindenkinek, senki ne érezze hát magát hátrányban semmi miatt. Csak próbálkozzon, aztán pedig fusson. Gergő a blogjában tette közzé a Monspart Sarolta keze munkáját dicsérő programot a következő szavakkal felvezetve:

…nem tudjuk, de nem is akarjuk megkerülni a Wizz Air Budapest Félmaratonra történő közösségi edzésprogram indítását. A szakmai munka továbbra is Monspart Sarolta asztala, neki köszönhetően tudom most számotokra közzé tenni ezt a 12 hetes edzéstervet. Kérek mindenkit aki velünk készül, hogy a Nyugati-téri felüljárón köszönje majd meg neki, ha úgy gondolja. Az edzéstervet akár csinálhatod egyedül, de ha társaságra és biztatásra van szükséged, akkor jelentkezz bátran >>> az edzésprogram Facebook csoportjába.

És akkor lássuk az edzésterveket: >>> kattints ide, nézd meg az edzésterveket a dagadtkocsog.blog.hu-n!