A FélmaratonMánia következő állomása: 11. E.ON Délibáb Terepfesztivál

Felénél tart az idei FélmaratonMánia eseményeinek sorozata. A következő állomás az idei nyári második félmaratonunk lesz a Hortobágyon július 12-én. Hol tartasz a négy évszak – négy félmaraton sorozatban? Gyere, nevezz még néhány napig olcsóbban valamelyik távra, mert mindenképpen egzotikus futásban lesz részed, hiszen olyan területekre teheted be a lábad, melyekre normálisan tilos.

De mi túrázhatunk, bringázhatunk is ott, és természetesen a futás is a pusztában zajlik, náha ugyan meg-megbámul minket egy-egy szürke marha vagy rackajuh (de még a juhász is), az esetek többségében pedig igazi délibábos ég alatt tolongunk, hiszen… a frissítőasztal messze van, és ha szerencsénk van, akkor nem délibáb, amit látunk.

És az sem lesz délibáb, amit az évszakonként egy félmaraton teljesítése után kapsz a negyedik 21 kilométeredért, hiszen az eddigi legnépszerűbb félmaratonmániás medál lóg majd a nyakadban, színes, üde – és joggal lehetsz rá büszke! Nos, ennek a félmaratonnak különleges értéke lesz! FélmaratonMániával vagy anélkül, de ott a helyed! MÉg akkor is, ha rövidebb távot futsz, mert egyszerűen csodás maga a hely, a tiszta levegő (amit majd jól felporolunk ugyan, de ez lesz minden gond összesen). Hogy aztán megnézz egy lovasbemutatót, egy-egy tányér gulyással vagy slambuccal jól lakj…

Ugye, kedvet kaptál? Ugye már neveztél? Ha nem, akkor siess, pár napig még olcsóbban nevezhetsz, és hidd el: megéri! Mert nincs annál hangulatosabb, mint amikor a Mátai Ménes lovasbemutató pályájánál összegyűlik párezer sportszerető ember.