Indul az új szezon – fontos FélmaratonMánia tudnivalók

A félmaraton a „legyőzhető távolság”. Teljesítéséhez már heti 20-25 km lefutása is elég lehet. A félmaraton elég hosszú, hogy nagyon büszkék lehessünk a célba érésre, de nem annyira, hogy ne látszódjon a vége.

Ha szereted a félmaratont, ha rendszeresen futsz, csatlakozz a sorozathoz, legyél te is mániás évről évre! Fuss félmaratont 4 egymást követő évszakban és szerezd meg a teljesítésért járó medált!

Megérkezett a 2021-es érem!
Akár most kezdi valaki a FélmaratonMániát, akár az idei Helló Tavasz! eseménnyel fejezi be a tavalyi szezonját, már az idei FélmaratonMánia érmet fogja megkapni.

Újra életbe lép az évszakos teljesítés!
A koronavírus okán 2020-ban törölt vagy új időpontra áthelyezett eseményeink miatt tavaly módosítottuk a FélmaratonMánia kiírását. Ez azt jelentette, hogy a 4 évszakos célba érkezés helyett elegendő volt évszaktól függetlenül 4 félmaratont lefutni a teljesítéshez. 2021-re már annyi virtuális eseménnyel bővítettük és tervezzük tovább bővíteni a kínálatunkat, hogy a korlátozásoktól függetlenül biztosan több lehetőség lesz BSI félmaraton teljesítésére minden évszakban.
Ezért a 2021-es tavaszi eseménytől (Helló Tavasz! Félmaraton), a FélmaratonMánia visszatér az eredeti kiíráshoz, azaz 4 egymást követő évszakban kell félmaratont teljesíteni a BSI valós, vagy virtuális eseményein az ajándék éremhez.

További részletek ide kattintva elérhetők!
FélmaratonMániára fel!