36. Telekom Vivicittá közlemény

36. TELEKOM VIVICITTÁ KÖZLEMÉNY

Új, nyári időpont: július 10-11.

Már csak 5 hét van hátra az esemény eredetileg tervezett április közepei időpontjáig. A járványhelyzet jelenlegi alakulása és az érvényben lévő kormányrendelet alapján egy ekkora esemény tökéletes és biztonságos megszervezését az utolsó pillanatokban kapott esetleges kormányzati engedély esetén sem tudjuk vállalni.

Ezért majdnem napra pontosan a tavalyi hasonló tartalmú közlemény évfordulóján – sajnos idén is be kell jelentenünk a Telekom Vivicittá elhalasztását, azaz az eseményt április 17-18-án nem tudjuk megtartani. A kitűzött új időpontunkban, július 10-11-én az eredeti helyszínen, a Margitszigeten tervezzük lebonyolítani a Vivicittát.

A nyári időpont miatt kicsit módosulni fog a két nap programja, próbáljuk a legmelegebb időszakról korábbra helyezni a versenyszámok rajtidőpontjait, és nem rendezünk külön iskolai futamokat. A módosított eseményinformáció hamarosan (várhatóan 03.12-től) elérhető lesz a www.futanet.hu honlapon, addig a nevezést is leállítjuk.

Az eseményre nevezett versenyzők lehetőségei:

A már leadott nevezések az új időpontra is érvényesek. Ha már regisztráltál, és futsz velünk a történelem első nyári Vivicittáján, nincs további teendőd.
Ha a pótidőpont nem megfelelő számodra, az ÁSZF-ben levő feltételek szerint lehetőséget biztosítunk a visszalépésre – ehhez olvasd el Visszalépés és nevezési díj jóváírás a BSI eseményein oldalunkat!

A jó hír a rosszban, hogy április 14-26. között ismét megrendezzük a Telekom Vivicittá Virtuális Futónapokat. Így aki április közepére tervezte a tavaszi csúcsformáját, erre a hétvégére időzítette az edzéstervének csattanóját, nem marad megmérettetés nélkül. A virtuális esemény teljesítői a valós verseny befutóérmétől eltérőt kapnak majd ajándékba, így megéri akár mindkét rendezvényre nevezni. Fontos, hogy a valós eseményre leadott nevezések a virtuálisra nem érvényesek, ez utóbbira külön, új nevezés szükséges.

Reméljük, hogy júliusban tényleg találkozunk és együtt futunk hazánk egyik legnagyobb, hagyományos futóeseményén! Addig is csatlakozz a közel 30.000 nevezőhöz, akik a versenymentes időszakban szabadon választott helyszínen élték át egy táv teljesítését a BSI valamely virtuális eseményén.