Spuri Öböl Félmaraton – változatlan nevezési díj és létszámlimit

A változatlan nevezési díj mellett létszámlimit is érvényben van a Spuri Öböl Félmaratonon. Ne maradj le a nevezésről, ha futnál márciusban a Balatonnál.

Az Spuri Öböl Félmaraton minden évben a szokásostól eltérő módon, egy pénteki napon rendezett félmaratoni versenyszám, melyen a résztvevők Keszthelyről Szigligetre átfutva tudják maguk mögött a 21,1 kilométeres távot. A cél a Szigligeti Vár szomszédságában van, ezért az utolsó kilométer izgalmas kihívást jelent a futóknak. Mégis sokan választják az Öböl Félmaratont akár életük első félmaratonjának is. Az idén március 22-én rendezett, Keszthely és Szigliget közötti 21,1 kilométerrel teljesíteni lehet a BSI FélmaratonMánia-sorozatának tavaszi etapját.

A résztvevőket ez a szép befutóérem várja a célban, és arra is lehetőségük van, hogy belekóstoljanak a Spuri Balaton Szupermaraton négynapos, tókerülő eseményének különleges hangulatába, hiszen a tókerülő és a félmaratoni mezőnyök össze-összeérnek, adott szakaszokon együtt haladnak.

A Spuri Öböl Félmaratonra is jelenleg a harmadik  nevezési díjkategória áraival tudsz nevezni. A nehezen futható téli időjárásra tekintettel a BSI nem emelte meg a héten a nevezési díjakat, egészen március 4-ig érvényes az aktuális nevezési díj, hogy legyen időd megerősödni, és magabiztosan megváltani helyed a rajtvonal mögé.

Mivel az esemény igen-igen népszerű, és az útvonal többnyire kerékpárúton halad, az Öböl Félmaratonon létszámlimit van érvényben, 750 résztvevő nevezését fogadják. Ezt követően a regisztrációt lezárják, és a nevezésre visszalépés esetén sincs lehetőség.

Légy ott, nevezz időben!

<a class=”button” href=”https://nevezes.futanet.hu/index.php?Oldal=kezdolap&Almenu=versenyek&Versenyek=1869-1880″>Nevezek most!</a>