BSI-FélmaratonMánia – teljesítői lista és új érem

Te hogy állsz a FélmaratonMániával? Ha nem tudod pontosan követni, végére értél-e a sorozatnak, nézd meg a cikkben található linkre kattintva, hogy szerepelsz-e a BSI által összeállított teljesítői listában. 

frissített listában azok a teljesítők szerepelnek, akik 2018 telén (beleértve a 2019. évi Zúzmara Félmaratont) pontot tettek egy FélmaratonMánia sorozat végére!

Ha még nincs meg a mesternégyesed, a képen látható érmet megcélozva a 2019. tavaszi félmaraton teljesítésére két lehetőséged lesz:

– Spuri Öböl Félmaraton – 2019. március 22.
Keszthely és Szigliget között épp egy félmaratonnyi a távolság. Nem hiszed? Próbáld ki! Az Öböl Félmaraton tókerülő futóeseményünk, a Spuri Balaton Szupermaraton betétszáma. Rendhagyó módon a félmaratoni számot pénteken rendezzük. Gyere, és kóstolj bele a négynapos futóőrület hangulatába, aztán maradj hétvégére a Balatonnál, szurkolj, kapj kedvet a hosszabb távokhoz is!

– Telekom Vivicittá Félmaraton – 2019. április 14.
Fuss félmaratont Budapest tavaszi futóünnepén! Szeresd és ünnepeld a várost a kedvenc futótávoddal! A Telekom Vivicittá Félmaratonon kitűnő hangulatban, Budapest legszebb részein, hitelesített útvonalon teljesítheted a klasszikus félmaratoni távot.

Ha még nem szippantott be a félmaratonfutás öröme, vagyis nem ismered a BSI FélmaratonMánia kezdeményezését, olvass róla idekattintva!