Telekom Vivicittá Félmaraton – ma éjfélig kedvezményes a nevezés

Még van néhány órád arra, hogy az aktuálisan érvényes nevezési áron, vagyis extra kedvezménnyel biztosítsd a helyed az idei Telekom Vivicittán! Félmaraton egyéniben, párban vagy trióban, 10 km, 7 km vagy a fesztiváltávok egyike vár rád. Melyik rajtnál találkozunk?

A 34. Telekom Vivicittá aktuális nevezési határideje január 28-án, éjfélkor jár le. Mit jelent ez? Azt, hogy az említett időpontig extra kedvezménnyel válthatsz helyet a kedvenc távod rajtvonala mögé. Fuss április 13-14-én a Vivicittá szellemisége jegyében – a városért, amelyben élsz, vagy amelyre rajongással nézel. Fuss félmaratont egyéniben, párban vagy trióban a tavaszi Budapesten, végig a Duna-parton, át a Duna-hidakon rálátással a főváros legimpozánsabb nevezetességeire.

Ha a félmaratont még sok, próbáld ki a fentieket kicsiben a Telekom Vivicittá 10 kilométeren vagy a Telekom Midicittá 7 kilométeres versenyszámában.

Ha még csak most ismerkedsz a futással vagy a gyerekekkel együtt jönnétek, élvezzétek a Margitsziget zöldjét a fesztiváltávok valamelyikén – vagy mindegyikén!

A Telekom Minicittá 2,5 kilométeres távján begyújthatod a rakétákat, a 3*2 kilométeres váltón megmutathatjátok a csapat erejét, a Családi Futásra vagy a Telekom Vivicittá Gyaloglásra a karonülő legkisebbet vagy a nagymamát is elhozhatod. A SUHANJ Fogyatékkal Élők Futamán pedig kifejezheted a fogyatékkal élő sportolók iránti szolidaritásodat.

Légy ott a tavasz legnagyobb, harmincezer sportrajongót megmozgató futófesztiválján, nevezz kedvezményesen janauár 28-án éjfélig!