Nem emelkednek tovább a nevezési díjak a Wizz Air Budapest Félmaratonon

A 32. Wizz Air Budapest Félmaraton az év legnagyobb félmaratonjának ígérkezik. Szeptember 10-én igazi, budapesti futókarneválra készülhetsz. Hogy a futás öröme mindenkié lehessen, a BSI nem emeli tovább a nevezési díjakat! Légy ott, nevezz egyéniben, párban vagy trióban!

A Wizz Air Budapest Félmaraton Magyarország kedvenc félmaratonja. Az útvonal Budapest legszebb részein vezet keresztül. A hangulat fergeteges, a futók lelkesek, a szurkolók kedvesek. Légy részese Te is a 2017-es év legnagyobb félmaratoni versenyének! Ha már próbáltad, dönts egyéni csúcsot, ha még nem próbáltad, itt az ideje!

Bár augusztus 28-án lejárt a sávos nevezés aktuális határideje, a 32. Wizz Air Budapest Félmaratonra továbbra is változatlan áron nevezhetsz, nem emelkednek tovább a nevezési díjak!

Az idei eseményen négy távon teheted próbára magad. A 21 097,5 méteres távot teljesítheted egyéniben, valamint párban vagy trióban. Vond be a családot, a barátokat vagy a kollégákat, és nevezzetek közösen! Ha nem vagy kész a félmaratoni távra sem részben, sem egészben, választhatod a 3 km-s Ligetkört is!

Ha ott akarsz lenni szeptember 10-én a mosolygós futótömegben, nevezz időben, mert valamennyi távon létszámlimit van érvényben. Az egyéni félmaratoni távra az első 11 ezer jelentkező nevezését fogadják el. A páros és trió versenyszámokban összesen 4400 fő nevezhet. A létszámplafonok elérésekor a nevezést lezárják, azt követően semmilyen lehetőség nincs bekerülni a mezőnybe.

Nevezz most, idekattintva!

Kedvcsinálónak nézd meg, milyen volt a tavalyi esemény.
Alább a 31. Wizz Air Budapest Félmaraton rövidfilmje: