Megnyílt az ötödik Spuri futóbolt [videóval]

Mostantól a Fehérvári úton, a Spuri Újbudában is szakértő eladók várják a futás iránt érdeklődőket. A 2015-ös esztendő ötödik hónapjának ötödik napján nyílt meg az ötödik Spuri futóbolt, ahol a cipőktől kezdve az energia gélekig minden megtalálható.

ujfutobolt1

A budapesti Váci úti, Örs vezér terei és Déli pályaudvari, valamint a győri Spuri Futóbolt után a Fehérvári út 34. alatt kedden 10 órakor megnyitotta kapuit a Magyarország legnagyobb futóbolt hálózatának legújabb üzlete. Csupán 150 méter gyaloglás (vagy futás…) a 4-es metró Újbuda-központ megállójától és az Allee Bevásárlóközponttól.

A 92 négyzetméteren a szokásos Spuri futóbolt-választék, hőtérképes talpvizsgálat és két szakértő tanácsadó várja az érdeklődőket. Az üzlet vezetője, Holéry Petra hat éve dolgozik a kereskedelemben, 2014 őszén csatlakozott a Spuri csapatához, aktívan fut, kerékpározik, falat mászik, túrázik. Korábban versenyszerűen kosarazott, s ősszel tervezi lefutni élete első maratonját.

Társa, Tóth Tamás a magyar maratoni országos bajnokságokon háromszor állhatott a dobogó legfelső fokán, illetve nyert számos külföldi versenyt (maratont, félmaratont), s emellett hatszoros magyar bajnok duatlonban, ráadásul 2001-ben világbajnoki 11. helyezést ért el.

A bolt nyitva tartása:

  • hétfőtől péntekig: 10-18
  • szombaton: 10-14 óráig.