Már csak egy hét – és nem sok hely van!

A 11. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton hagyományosan a BSI futószezonjának záróállomását jelentette – eddig. Mert idén egy új esemény debütál, ami még később lesz: a Rossmann Mikulásfutás. Ennek ellenére népszerűségéből nem vesztett, sőt! Az a helyzet, hogy hiába az újdonság, hogy két napon is futhatsz félmaratont, vészesen közeledünk a maximális létszámhoz!

Röviden: a szombati félmaratonra a létszámlimit 2000 fő, és jelenleg kevesebb mint 300 helyünk van. A vasárnapi félmaratoni limit 1500 fő, jelenleg kevesebb mint 250 helyünk van. Mivel sokan az utolsó pillanatra hagyják a nevezésüket, idén nagyon könnyen előfordulhat, hogy jön egy későn ébredő, és már nem tud nevezni… Mindenkit arra buzdítunk tehát, hogy ha a szezont egy nagyon jó kis félmaratonnal szeretné zárni a Balaton partján, de még nem nevezett egyik távra sem, akkor azt nagyon gyorsan tegye meg, mert a végén lecsúszik a lehetőségről, és már csak szurkolni jöhet!

Tavaly 2685 nevezés érkezett a félmaratonra, ennél idén már az előnevezések száma is több tehát. Ne ezen múljon az indulásod!

De, hogy ne csak ilyen ijesztő dolgokról legyen szó, mintegy ráhangolódásképpen nézzük meg a tavalyi esemény rövid filmjét, hiszen már csak egy hét meg egy kicsi van hátra; jó lesz felidézni a hangulatot, hiszen ez is a felkészülés része, nem?