Készülj őszi versenyeinkre azok hivatalos felkészülési versenyein!

Szeptemberben jön a 29. Wizz Air Budapest Félmaraton, októberben pedig a 29. SPAR Budapest Maraton®– előtte azonban még számos lehetőség van, hogy versenykörülmények között, ráadásul kedvezményes nevezéssel eddz a maratonra vagy a félmaratonra. Fel is soroljuk gyorsan a lehetőségeket!

29. Wizz Air Budapest Félmaraton

A felkészülési versenyek kiemelt távjain a 29. Wizz Air Budapest Félmaraton egyéni, 21,1 km-es távjára az adott verseny előtt legalább 10 nappal benevezett futók 50% kedvezménnyel indulhatnak. Az érvényes nevezést a BSI-től kapott visszaigazoló legkésőbb a verseny helyszínén történő bemutatásával kell igazolni. A versenyeken a Spuri Aranykártyások is 20% díjkedvezménnyel indulhatnak.

I love Balaton Éjszakai Futás,14 km Balatonfüred, július 19. szombat, 21.00 óra

Kellemes idő, vízpart, jó társaság! Ezt garantálni tudják a szervezők, na meg egy kis sötétséget, ahol a kiserdő dallamai kísérnek utadon. A kánikula kellős közepén egy hangulatos nyáresti 14 km biztosan kellemes színfoltja lesz felkészülésednek.

Versenykiírás

XXXI. Tatai Minimaraton, 14 km, augusztus 2. szombat

Az ország legpatinásabb és legnépszerűbb vidéki futóversenye a Tatai Minimaraton. Ez a verseny már akkor létezett, amikor a mai fiatal futógeneráció még legfeljebb az óvodai homokozót kerülte meg. Itt az ország minden tájáról idesereglett futótársakkal kerülhetjük meg a Cseke tavat és gyönyörködhetünk a vár látványában. Hangulatos belvárosi és tóparti útszakaszok, lelkes közönség.

Versenykiírás

1/3 maraton – Tiszaújváros, 14 km, augusztus 8. péntek

A legendás tiszaújvárosi „Triatlon nagyhét” egyik érdekes betétversenyén azokkal futhatsz együtt, akik a tratlonnal is kacérkodnak. Ráadásul olyan pályán versenyezhetsz, ami számos triatlon világ- és európa kupának szolgált helyszínéül.

Versenykiírás]

X. Túri Kupa, Mezőtúr 12 km, augusztus 9. szombat

A hagyományosan jó hangulatú verseny Mezőtúr ünnepi rendezvényeihez kötődik, ezért futás után részese lehetsz egy hamisítatlan kisvárosi kavalkádnak is!

Versenykiírás

29. SPAR Budapest Maraton®

Az alábbi felkészülési versenyek kiemelt távjain a 29. SPAR Budapest Maraton®-ra az adott verseny előtt legalább 10 nappal benevezett futók 50% kedvezménnyel indulhatnak. Az érvényes nevezést a BSI-től kapott visszaigazoló legkésőbb a verseny helyszínén történő bemutatásával kell igazolni. A versenyeken a Spuri Aranykártya tulajdonosok is 20% díjkedvezménnyel indulhatnak.

5. Győr-Lipót Futóverseny, 26,4 km, július 20. vasárnap

Fuss a vizek városából a Szigetközbe vezető kerékpárúton és a verseny után mártózz meg a híres Lipóti Termálfürdő medencéiben.

Versenykiírás

IV. Szelidi-tó futás, 22 és 33 km, augusztus 9. szombat

A Szelidi-tó valójában a Duna egy hangulatos kanyargós holtága az Alföldön. Az itt futók elmondhatják magukról, hogy legyőzték a Dél-Alföld legnagyobb „kígyóját” !

Versenykiírás

III. Atomfutás-Paks, FélmarATOM+, 24 km és 3/4marATOM, 31,6 km, szeptember 6. szombat

A Duna-parti kisváros népszerű versenyének védnöke ezúttal is Kovács Antal dr. olimpiai bajnok. A verseny találó mottója: „Nagy teljesítmények találkozása.”

Versenykiírás