A FélmaratonMánia idei második fordulója

Alig vagyunk egy kevéssel a Telekom Vivicittá Félmaraton után, máris készülhetünk a FélmaratonMania nyári első futására, hiszen június 9-én, az új helyszínen megrendezésre kerülő jubileumi 20.  K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó keretein belül a délceg félmaratoni futóknak újra alkalmuk nyílik megmutatni, hogy a félmaraton bizony legyőzhető távolság.

 Az új helyszín várhatóan rekord létszámot is hoz majd, ami azt jelenti, hogy az 56-osok tere és a Városliget egyész délután telistele lesz futókkal, főképpen csapatokkal, természetesen – de a csapatok dinamizmusa ezernél is több félmaratoni teljesítőt inspirál majd mind jobb és jobb teljesítményre.

 

A rajt 10:30 órakor lesz, a félmaratonistáknak 3 kört kell teljesíteniük a pályán (lásd a képre kattintva), szintidő gyakorlatilag nincsen – vagyis a maratoni csapatok 4,5 órás szintidejét kell alapul venni. Ennyi idő alatt pedig még gyalog is megtehető szinte a 21 kilométer.

 

Jó felkészülést, s ne feledjétek: a mostani etap után nem kell leállni, mert a sorozat nem áll meg. Legközelebb a jubileumi 10. E.ON Délibáb Sportfesztiválon találkozunk július 13-án!