FUTÓCIPŐ- ÉS SPORTRUHAGYŰJTÉS A 28.TELEKOM VIVICITTÁ ALKALMÁBÓL

A BSI a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezetével közösen futócipő- és sportruhagyűjtést szervez a 28.Telekom Vivicittá Városvédő Futás alkalmából. Dobd be a dobozba, ami neked nem kell, de másnak még jó lehet!

Ha neked van otthon használt, feleslegessé vált futóruházatod vagy sportcipőd, most segíthetsz vele azokon, akiknek ez a sportolás, futás lehetőségét jelentheti. Használt sportfelszereléseid minden bizonnyal sok örömet okoztak neked az edzések során, vagy a versenyeken – most meghosszabbíthatod, továbbadhatod ezt az örömet.
Segíts azoknak, akik futnának, sportolnának, de nincs hozzá megfelelő ruházatuk! Neked ez nem kerül semmibe, másoknak mégis nagy segítség. Hozd magaddal már nem használt futócipődet, futóruhádat, amikor a nevezésedet intézed, a rajtcsomagodat veszed fel, vagy új cipőt vásárolsz a Spuri Futóboltban.

Az adományodat a BSI nevezési irodájával szemben elhelyezett dobozban gyűjtjük április 5-től.
A Vöröskereszt az Észak-Pesti Régióban (IV. XIII. XIV. XV. kerület) élő rászorulóknak juttatja el az összegyűlt hasznos adományokat. A gyűjtés a 28.Telekom Vivicittá Városvédő Futás helyszínén, a Margitszigeten is folytatódik.