Megújult a BSI online nevezési felülete

Hosszú fejlesztés és előkészítés után megújult a BSI online nevezési felülete. Az új oldalon áttekinthetőbb, egyszerűbb, gyorsabb a nevezési folyamat, a regisztrált felhasználók a profiljukban is több információt és lehetőséget találnak a korábbiakhoz képest.

A felületet továbbra is a https:nevezes.futanet.hu címen tudod elérni

A megújulás első lépésével már korábban megkerestük azokat, akik korábban már használták a jelenlegi rendszert: fontos változás, hogy az új oldalra a korábbi felhasználónév-jelszó páros helyett mindenki az egyedi e-mailcím-jelszó párossal tud belépni. Ehhez minden regisztrált felhasználónak le kell cserélnie a felhasználónevét az e-mailcímére.
Ha nem kaptad meg, vagy nem olvastad az erről küldött levelünket, itt is leírjuk a folyamat lépéseit. Kérjük szánj rá néhány percet és végezd el a lépéseket, csak ezek után tudod majd az új felületet használni.

A módosítást a következőképpen tudod megtenni:

Ha tudod a felhasználónevedet és a jelszót is

  1. Keresd fel a https:emailreg.futanet.hu weboldalt
  2. Add meg a nevezes.futanet.hu oldalon használt felhasználóneved és kattints a „Tovább” gombra. (Ha nem tudod a felhasználónevedet, görgess lejjebb a tudnivalókért.)
  3. Add meg a nevezes.futanet.hu oldalon használt jelszavadat és kattints a „Tovább” gombra. (Ha nem tudod a jelszavadat, görgess lejjebb a tudnivalókért.)
  4. Az oldal alján, az „E-mail cím módosítása” mezőben ellenőrizd az emailcímedet. Ha jó cím szerepel itt, kattints az „Elfogad” gombra. Ha nem jó a cím, módosítsd, majd kattints a „Elfogad” gombra.
  5. Kapsz egy e-mailt a megadott címre, ezt nyisd meg. Ha a beérkezett üzenetek között nem találod, nézd meg a promóciók és levélszemét mappákat is.
  6. A levélben kattints az „E-mail” megerősítése gombra.
  7. Újra az emailreg.futanet.hu oldalon vagy, utolsó lépésként fogadd el az ÁSZF-et.
  8. Sikeresen aktiváltad az e-mail címedet, mostantól ezzel és a korábban is használt jelszóval tudsz belépni a https:nevezes.futanet.hu oldalra.

Ha elfelejtetted a felhasználónevedet

  1. Keresd fel a https:emailreg.futanet.hu weboldalt
  2. Kattints a „Nem tudom a felhasználónevem” feliratra
  3. Add meg azt az e-mail címedet, amire a nevezési visszaigazolásokat szoktad kapni a BSI-től.
  4. Kapsz egy e-mailt a megadott címre, ezt nyisd meg. Ha a beérkezett üzenetek között nem találod, nézd meg a promóciók és levélszemét mappákat is.
  5. A levélben kattints az „E-mail megerősítése” gombra.
  6. Sikeresen aktiváltad az e-mail címedet, mostantól ezzel és a korábban is használt jelszóval tudsz belépni a https:nevezes.futanet.hu oldalra.

Ha elfelejtetted a jelszót

  1. Keresd fel a https:emailreg.futanet.hu weboldalt
  2. Add meg a nevezes.futanet.hu oldalon használt felhasználóneved és kattints a „Tovább” gombra.
  3. Kattints az „Elfelejtett jelszó” gombra.
  4. A mezőben megjelenik a felhasználóneved. Ha ez rendben van, kattints az „Elküldöm” gombra.
  5. Kapsz egy e-mailt felhasználónévhez tartozó címre, ezt nyisd meg. Ha a beérkezett üzenetek között nem találod, nézd meg a promóciók és levélszemét mappákat is.
  6. A levélben kattints az „új jelszó beállítás” gombra.
  7. A felületen add meg az új jelszót, majd ellenőrzésképpen még egyszer add meg ugyanazt. Jegyezd meg az új jelszót és kattints az „Elküldöm” gombra.
  8. A sikeres jelszócseréről egy tájékoztató e-mailt kapsz. Ha a beérkezett üzenetek között nem találod, nézd meg a promóciók és levélszemét mappákat is.
  9. Menj végig az első bekezdésben („Ha tudod a felhasználóneved és a jelszót is”) leírt 1-8. lépésen.

Abban az esetben, ha az e-mail címed több felhasználónak is meg van megadva, kérjük a felületre való belépés után mindenkinek új egyedi e-mail címet adj meg, ellenkező esetben a későbbiekben nem tudod majd nevezni őket, ők pedig nem fognak tudni belépni a felületre, ha ezt az emailcímet magadhoz rendeled.

Egy hasznos segítség:
A Gmail értelmezni tudja a „+” címkiegészítést. Ez azt jelenti, hogy a Gmail-es címünket kiegészíthetjük tetszőleges karaktersorozattal. Például a próba@gmail.com cím esetén a próba után tehetünk egy „+” jelet, majd további szöveget (próba+szöveg@gmail.com). Az összes ilyen módon generált e-mail című levél a próba@gmail.com postafiókba fog érkezni. Így a családtagjaidnak nem kell új e-mail címet regisztrálni, és a visszaigazolók, információk is eljutnak hozzád, az adatbázisunkban viszont ezek mind egyedi e-mail címként jelennek meg.

Kérdéseidet (abban az esetben ha a felületen a GYIK elolvasása után is van )kérjük az emailreg@futanet.hu címre küldd el!

Köszönjük az együttműködésed!