Elindult a nevezés az 5. Zúzmara Félmaraton és Futófesztiválra

A Zúzmara Futófesztivált a futás valódi szerelmeseinek találtuk ki! Fuss és versenyezz minden évszakban, nálunk télen is rajthoz állhatsz. 2020-ban is a távok sokféleségével várunk. Fuss akár egész nap!

Az igazán elszánt futókat a zord időjárás sem állíthatja meg. A hideg, a hó, a jég és a fagy csak kifogás, nem pedig akadály!

„A nyári napsütésnél jobb a téli…”

Télen se állj le a futással, sőt kezd az évet egy fagyos, de kivételes élménnyel!

Az 5. Zúzmara Félmaraton és Futófesztiválra azokat várjuk, akik egyetértenek a mondással, miszerint túl hideg sosincs, csak alulöltözött futó!

2020 második vasárnapján háromszor is legyőzheted a zúzmarától didergő énedet. Először is indulhatsz a klasszikus félmaratoni távon. A HUNGEXPO és a Kincsem Park területén kanyargó útvonal teljesítésével a BSI Félmaratonmánia-sorozatának téli állomását is letudhatod.

Idén is elhozhatod a szerelmed, a barátnőd vagy a legjobb haverod azért, hogy majdnem fifty-fifty alapon párban teljesítsétek a félmaratont.

Ha a rövidebb távokat kedveled, akkor a fesztiváltávok – 5 vagy 10 km – valamelyikéből választhatsz.

Az útvonalon lesz aszfalt, beton, fű és föld, az esetleges téli útviszonyok miatt pedig jeges, havas szakaszok is előfordulhatnak.

Ha pedig bevállalós vagy, dönthetsz úgy is, hogy egész nap futsz, vagyis többször is rajthoz állsz. A kombinált távok 2020-ban: 21+10+5 km, 21+10 km, 21+5 km vagy 10+5 km.

Tedd próbára magad télen is!
A hideg napokon történő edzésekhez a legjobb motiváció egy meglévő nevezés.
Vagyis végy egy nagy levegőt, nevezz már ma, és fusd végig a telet!

Megnézed a tavalyi esemény rövidfilmjét?