A helyszínen is nevezhetsz a Zúzmara Félmaratonra

Fusd le az idei első félmaratonodat az év első futófesztiválján. A Zúzmara Félmaratonra január 13-án vasárnap reggel a helyszínen is nevezhetsz.

Az eseményen 2400 egyéni félmaratonista állhat rajthoz, és bár az előzetes nevezés lezárult, még maradt pár szabad hely, melyet helyszíni nevezéssel még meg lehet szerezni.

Az útvonal hagyományosan a Hungexpo és a Kincsem Park teületén át vezet, a mezőny pedig a Versenyközpontnak otthont adó G pavilonon is áthalad. Az eseményen lehet hó, fagy, jég, sár, zúzmara vagy bármi más, ezért olyan izgalmas és népszerű az év első félmaratonja. No meg a mindig cuki érem miatt. Az idei hóbaglyos éremről itt írtunk bővebben!

Az útvonaltérképet idekattintva tudod böngészni.

Az esemény részletes információját pedig itt éred el.

A Zúzmara Félmaraton teljesítésével elkezdheted vagy folytathatod a  BSI FélmaratonMánia-sorozatát. Teljesíts minden évszakban egy BSI-félmaratont, és a negyedik után megajándékoznak egy éremmel. Kezdd a gyűjtést egy téli 21,1 km-rel január 13-án, a 4. Zúzmara Félmaraton és Futófesztiválon, és szeptemberben Magyarország kedvenc félmaratonján, a 34. Wizz Air Budapest Fémaratonon már meg is lehet a mesternégyes.