Legyél te a félmaraton sztárja…

… avagy előre a Pedranzini sonkáért! Öltözz be, és fuss jelmezben a 33. Wizz Air Budapest Félmaratonon (is), és indulj a jelmezverseny fődíjáért! Tűnj ki a tömegből, nevettesd meg futótársaidat, hogy aztán a verseny után egy 5 kg-s Pedranzni sonkával tölthesd fel újra a kiürült energiaraktárakat.

Ki akarsz tűnni a tízezres félmaratoni mezőnyből?
Új kihívást keresel magadnak a sokadik félmaratonodon?
Mosolyt szeretnél csalni futótársaid arcára a legnehezebb pillanatokban?
Szerepelni akarsz a versenyről készült filmekben?
Szeretnéd, hogy szurkolóid könnyen felismerjenek a sok-sok ezer egyforma futó között?
Egy igazán különleges díjra vágysz szeptember 9-i teljesítményedért?

Ha a kérdések bármelyikére „igen” a válaszod, fuss jelmezben a 33. Wizz Air Budapest Félmaratonon!
Nem szabnak határt kreativitásodnak, szabadon szárnyalhat a fantáziád a jelmez megalkotásakor. Külön értékelik a jelmezes egyéni félmaratonistákat és a párosban vagy trióban teljesítőket, amennyiben a staféta minden tagja jelmezben fut.

Meríts ihletet, vagy találj ki valami egészen meghökkentőt!

A részvétel egyszerű. A verseny rajtja előtt készített rajtszámos, jelmezes fotódat – váltók esetében minden tag szerepeljen a képen – oszd meg a 33. Wizz Air Budapest Félmaraton Facebook-eseményének felületén (és – ha van kedved – Instagramon) a #budapestfelmaraton és #felmaratonjelmezben hashtagekkel, valamint a neved feltüntetésével, majd teljesítsd maskarában a távot.

Szívesen látnak olyan fotókat is, amelyek a jelmezkészítés mozzanatait örökítik meg.

A félmaratont követően az esemény közösségi oldalán szavazásra bocsátják a beérkezett fotókat, és a legtöbb szavazatot kapott három jelmezest díjazzák. Az 1. helyezett jutalma -és most kapaszkodj meg!- 1 db kb. 5 kg-os ínycsiklandó pármai Pedranzini sonka a Kométa jóvoltából.
A 2-3. helyezett jelmezesek BSI-nevezéseket kapnak.