A 14. K&H mozdulj! Balaton félmaratonon is érdemes elindulni

Mindjárt két okot is tudunk, hogy miért érdemes nevezni idén is a novemberi K&H mozdulj! Balaton félmaratonra! Az egyiket mutatjuk, a másikat mondjuk.

Ha már újrázó vagy a félmaratoni távot illetően, vagyis sokadik alkalommal vágsz neki a 21,0975 km-s távnak, akkor biztosan találkoztál már a BSI Félmaratonmánia-sorozatával, és éppen azon dolgozol, hogy kifusd magadnak a teljesítményedet elismerő Félmaratonmánia-érmet. A 2017-es K&H mozdulj! Balaton félmaraton egy fontos lépés az érem felé, a versenyen történő részvétellel ugyanis teljesíthető a sorozat téli állomása. Ha még nem találkoztál a Félmaratonmánia fogalmával, itt olvashatsz róla bővebben!

A BSI Félmaratonmánia-sorozatának aktuális érme

Ha első félmaratonodra készülsz, azért jó választás a K&H mozdulj! Balaton félmaraton mert – ha szerencséd van – ideális időjárási körülmények között vághatsz neki a 21,1 km-es táv leküzdésének. Az eseményen rendszerint inkább késő őszi idő van, mintsem masszívan téli, a néhány fokos időjárás pedig kiváló futóidő. Ráadásul az őszi-téli Siófokon kijelölt útvonal garancia arra, hogy esztétikus környezetben fogsz futni, a versenyen pedig mindig kiváló a hangulat, vagyis minden adva van ahhoz, hogy az első félmaratonod a nagyszerű teljesítmény mellett remek élményként írja be magát az emlékeid közé.

Végül következzen a legjobb motiváció, egy vizuális érv a versenyre történő nevezés mellett. Íme az idei Balaton félmaraton befutóérme:

14. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton – befutóérem