Vasárnap 8:45-től élő közvetítés a DIGI Sport 2-n és a futanet.hu-n

Élő tévéközvetítés segítségével követheted a 31. Wizz Air Budapest Félmaratont! Szeptember 11-én a Dentsu Aegis Network jóvoltából a versenyen túl színes érdekességeket, interjúkat is láthatsz.

wizzair_0813

Érdemes lesz vasárnap 8:45-kor a DIGI Sport 2-re kapcsolni, hiszen egészen 11 óráig élő közvetítést láthatsz a 31. Wizz Air Budapest Félmaratonról. Az interneten ugyanez a futanet.hu/live oldalon lesz követhető. (Itt egészen az utolsó célba érkező futóig láthatod az adást.)

A közvetítés 11 kamerával zajlik majd, amelyek közül négy az útvonal különböző pontjain lesz. A két kommentátor kommentátor Gyulai Márton és a női maratoni országos csúcstartó, Földingné Nagy Judit.

Nemcsak odahaza, hanem a Városligetben is nézheted majd az adást, hiszen a Napozóréten felállítandó óriáskivetítőn is ezt mutatjuk majd. Ha futsz, értesítsd ismerőseidet, hogy keressenek téged a képkockákon, ha pedig nem állsz rajthoz vasárnap, kövesd figyelemmel az eseményeket valamelyik csatornánkon. A közvetítés egyes részleteit megjelnítjük a Wizz Air Budapest Félmaraton, a BSI és a Volvo Facebook oldalán is.