Megnyílt a debreceni Spuri Futóbolt!

Düböröghet az alföldi futóélet, amit már a debreceni futóbolt is segít! Március 21-én Debrecenben is megnyitotta kapuit a Spuri Futóbolt, Magyarország legnagyobb futóbolt-hálózata.

_MG_0118

Futók eddig is szép számmal akadtak Debrecenben, Nyíregyházán és környékeiken. Ezentúl kifejezetten rájuk szabott boltnak is örülhetnek az aktív futóéletet élők: már nem kell messzire utazniuk, ha hobbijuknak megfelelő profi felszerelést keresnek. Március 21-én (a csillagászati tavasz első napján!) ugyanis 90 m2-en megnyílt Debrecenben, a Csonka templom oldalában az ország hatodik Spuri Futóboltja.

Hazaérkeznek a futók, mert két amatőr futó várja őket a boltban, akik szükség esetén tanácsadással fogadják a vendéget, vagy azonnal válaszolnak is azokra a kérdésekre, amelyek egy vérbeli futót érdekelnek: például milyen cipő kell kifelé dőlő bokához, mi kell a terepre, mi a betonhoz, milyen ruha alkalmasabb hűvösebb és melegebb időben és még sorolhatnánk.

Itt mindent egy helyen megtalálsz, ami a futáshoz kell:

  • futócipők
  • futóruházat
  • táplálék kiegészítők, sportitalok, gélek
  • speciális kulacsok, táskák és egyéb kiegészítők
  • sportórák

Címünk: 4025 Debrecen, Piac utca 49-51. A Generali székház átriumában található üzletsoron találsz bennünket.
Telefonszámunk: 06-20-405-4475
Nyitva tartás: hétköznap 11.00 és 17.00 óra között, szombaton 9.00 és 12.00 óra között

A Spuri Futóbolt büszke szakértő eladói csapatára, akik maguk is a futás szerelmesei. Természetesen a debreceni Spuri Futóboltban is hozzáértő munkatársak segítenek a választásban, így garantált, hogy az alkatodnak, futóstílusodnak és futócéljaidnak megfelelő felszerelésekben gyűjtheted a kilométereket.

Varga Tünde, tanácsadó:
Tizenegy éves futómúlttal, félmaratoni és maratoni célba érésekkel a háta mögött a tapasztalt futóknak is nagy segítségére lehet. „Tizenegy éve kezdtem futni, elsősorban a fogyás motivált, de elindultam kisebb, 3 kilométeres mezei versenyeken is. Aztán 10 kilométerre váltottam, majd 2013 őszén teljesítettem a Nike Budapest Félmaratont. Azóta szinte minden BSI-futóversenyen részt veszek. A Debrecen melletti Ebesen lakom, a család mellett a futás a második legfontosabb dolog az életemben. Korábban is dolgoztam már bolti eladóként, s amikor a debreceni futónagykövet megosztotta a facebookon a hírt, hogy eladót keresnek a hamarosan megnyíló Spuri Futóboltba, egyértelmű volt számomra, hogy jelentkezem.”

Balogh-Hajdu Marianna, tanácsadó:
Heti 40-50 kilométeres edzésekkel most épp félmaratonra készül. Szeretettel és empátiával várja a kezdő, újrakezdő futókat is. „Évek óta futok, de csak rövidebb távokat. Az utóbbi fél évben kattantam rá igazán a futásra, amikor a férjem Koszovóban missziózott, s éreztem, kell valami plusz, hogy kikapcsolódjak. Egész télen futódzsekit kerestem, ám Debrecenben nem találtam megfelelőt, az internetről pedig nem szeretek rendelni. Annyira megörültem, amikor megtudtam, hogy nyílik nálunk is egy Spuri Futóbolt, s lesz hol vennem futódzsekit, hogy jelentkeztem az álláshirdetésre is.”

Szűcs Csaba:
Maratoni magyar csúcstartónk (2:12:10) a Spuri Futóboltok tulajdonosa, vezetője. Tudása és tapasztalata az üzletek minőségi kínálatának és szakértő tanácsadói csapatának garanciája. Ő ugyan a budapesti „főhadiszállásról” irányítja a Spuri Futóbolt-hálózat munkáját, de azért időnként a debreceni üzletben is összefuthatsz vele.