FélmaratonMánia – tél: a 11. Intersport Balaton Maraton és Félmaratonon

Ha szeretsz futni, képes vagy teljesíteni a félmaratont, miért is ne csatlakozhatnál a BSI akciójához, a FélmaratonMániához? A lényeg egyszerű: 4 évszak – 4 félmaraton. Ennyit kell futni, rengetegen meg is teszik, hogy aztán egy gyönyörű érmet zsebeljenek be a negyedik 21 kilométer után. És idén választhatsz: a következő etapot a 11. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton szombati és vasárnapi versenynapján is lefuthatod!

Tehát akár most kezded, akár épp befejezed a sorozatot, a félmaratonodat lefuthatod a szezonzárón november 15-én is, de 16-án is. Ha pedig a maratoni távra neveztél, akkor a vasárnapi 21 kilométered ideje automatikusan beleszámít a sorozatba.

Minden teljesítő a képen látható félmaratonmániás érmet kapja emlékül, a sorozatban teljesített (4 évszak egymás után, pl.: ősz-tél-tavasz-nyár) 4 félmaraton után, a negyedik félmaraton teljesítésének helyszínén a versenyközpontban, és oldalunkra isfelkerülnek a teljesítők a 4 félmaraton közös eredménylistájára.

Nos, lesz ilyen medálod? Mert nem mindenkinek van ám, de ha képesnek érzed magad rá, akkor neked miért is ne lóghatna egy a dicsőségfaladon? Hajrá!

Ha kíváncsi vagy a részletekre, minden tudnivalót részletesen megtalálsz a >>> FélmaratonMánia weboldalán!