Jótékonyság a barátság versenyén

Mint az hagyomány nálunk már 2008 óta, nem múlhat el eseményünk, pláne olyan nagy, mint a 21. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó, hogy ne próbáljunk meg némi jót cselekedni veletek közösen. Természetesen idén is számítunk a jótékony futókra, akik segítségével a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatását próbáljuk elősegíteni, illetve megpróbálunk a rászorulók részére gyerekjátékokat és gyerekkönyveket gyűjteni.

Ezen a versenyen a következő jótékony célok közül választhatsz:

Csinálj sportot a jótékonyságból!

Ezen a versenyen sportbarátok és zenészek is rajthoz állnak az Élménykülönítmény színeiben. A futók célja, hogy a verseny előtti hetekben összesen 6 450 000 forint adományt gyűjtsenek össze a Bátor Tábor Alapítvány számára. A Bátor Táborban idén több, mint 1000 súlyosan beteg gyerek és családtagjai számára biztosítanak sikerélményekben és megerősítésben gazdag, gyógyító kalandokat. A futás után kezdetét veszi az Élménykülönítmény Fesztivál a Dürer Kertben, ahova változatos programokkal várnak futókat, szurkolókat, adományozókat.
www.elmenykulonitmeny.hu/fesztival

K&H gyógyvarázs – játék és könyv beteg gyerekeknek!

Május 30. és június 15 között ne gyere üres kézzel! A 21. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón ismét gyűjtünk gyerekjátékokat és könyveket a K&H gyógyvarázs számára.

A K&H e gyermek-egészségügyi programja keretében kórházi gyermekosztályokat támogat a gyűjtött játékokkal és könyvekkel, ezzel is segítve a kis betegek gyógyulását. A tavalyi K&H olimpiai maraton váltón 20 nagy doboz adomány gyűlt össze, amely a budapesti Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórházba került. Nézd meg tavalyi beszámolónkat!
Segítsd idén is a beteg gyerekeket!

Ha van otthon olyan jó állapotú gyerekjátékod, gyerekkönyved, amire már nincs szükség, hozd magaddal május 30-tól a BSI-be ha nevezni jössz, vagy vásárolsz a Forgács utcai Spuri Futóboltban, de június 10-12-én rajtszám felvételkor is hozhatod. Június 15-én az 56-osok terén pedig a K&H gyógyvarázs sátorban adhatod le adományodat.

A K&H gyógyvarázsról bővebben itt