Betelt a Telekom Vivicittá Félmaraton!

A Telekom Vivicittá Félmaraton, de bármelyik BSI esemény történetében először fordul elő, hogy betelt a létszám. 11 nappal az esemény rajtja előtt 5500-nál is több nevezőnk van erre a távra, ezért az eseményre a nevezést ma délután 17 órától leállítottuk. 

A félmaratoni távra 04.12-én, szombat délután (14-18 óra között) a Margitszigeten, a versenyközpontban korlátozott számban (a visszalépések függvényében) lehet még nevezni.

A 29. Telekom Vivicittá Városvédő Futás többi távjára továbbra is minden szokásos módon fogadjuk a nevezéseket.

A nevezés leállítására szervezési okokból volt szükség, ahogy ez az eseményinformációinkban szerepel is: „A BSI szervezési okok miatt fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza, a nevezést bármikor lezárja.” A tavalyi 3800 félmaratoni nevezői létszám maximum 50-60%-os(!) növekedésére készültünk fel, amit gyakorlatilag ilyen korán elértünk. Ezért kényszerültünk erre a lépésre.

Tudnivalók a félmaratoni nevezésekkel kapcsolatban:

Átutalásos nevezések:
versenynevezes@futanet.hu címre e-mailben átküldött xls nevezési lapok csak akkor számítanak érvényes nevezésnek, ha azokhoz az átutalást legkésőbb 2014.04.02-én 17 óráig elindítottad. Az ezután elutalt félmaratoni nevezési díjakat visszautaljuk.

Online nevezés:
Amennyiben a www.futanet.hu oldal online nevezési felületén beneveztél és kártyával azonnal fizettél, nincs további tennivalód, a nevezésedről a megadott e-mailcímre visszaigazolást kaptál. (Nézd meg a postafiókodban a SPAM mappát is, elképzelhető, hogy a visszaigazolás oda került.)

Személyes nevezés:
A félmaratoni távra 04.12-én, szombat délután (14-18 óra között) a Margitszigeten, a versenyközpontban korlátozott számban (a visszalépések függvényében) lehet még nevezni.

Ha lemaradtál a félmaratonról, ne keseredj el, próbáld ki magad a 10 kilométeres távon, állítsd be ezen a távon is az egyéni csúcsodat, esetleg javíts rajta egy szintén óriási, többezres mezőnyben, egy gyors pályán!

Várunk szeretettel a BSI további idei félmaratonjain!