Ha csak egyetlen éremért akarsz hajtani, ez legyen az! FélmaratonMánia!

Tavaly is mindenkinek tetszett az új FélmaratonMániás érem, de úgy gondoljuk, az idei minden tekintetben felül múlja azt, ráadásul most még könnyebb megszerezni, hiszen idén hat alkalom közöl is kiválaszthatjátok azt a négyet, amik során négy évszakban négy félmaratont futtok. Kihagyhatatlan, nemde? És ez az érem kelleni fog, meglátod!

A félmaraton a „legyőzhető távolság”. Teljesítéséhez már heti 20-25 km lefutása is elég lehet. A félmaraton egy szerethető távolság is. Elég hosszú, hogy nagyon büszkék lehessünk a célbaérésre, de nem annyira hosszú, hogy ne látszódjon a vége.

Ha szereted a félmaratont, ha rendszeresen futsz, csatlakozz a BSI akciójához!

A sorozatban részt vevő futók létszáma tavaly rekordot döntött, nem is volt kérdés, hogy folytatjuk idén is!
Mi vár tehát idén? Új év – új versenyek – új érem – legyél te is mániás! Ha lefutsz egy félmaratont 4 egymást követő évszakban 1 vagy 2 naptári év alatt, akkor jutalmad egy olyan érem, ami megint csak nincs mindenkinek. Hogy mikor futhatsz? Íme a választék!

 

2014 tavasz     március 21. SPURI Öböl Félmaraton Keszthely-Szigliget
2014 tavasz     április 13. Telekom Vivicittá Félmaraton Budapest
2014 nyár     június 15. 21. K&H mozdulj! maraton és félmaraton váltó – egyéni félmaratoni táv Budapest
2014 nyár    július 12. 11. Délibáb Terep Félmaraton Hortobágy
2014 ősz    szeptember 14. 29. Budapest Félmaraton Budapest
2014 tél     november 15-16. 11. Balaton Maraton és Félmaraton Siófok

 

És akkor jöjjön a lényeg, jöjjön maga a csodaérem, ami minden FélmaratonMániásnak jár! Nézz, csodálkozz, sóvárogj! A végén úgyis a tiéd lesz, ugyanis azok a FélmaratonMániások, akik a márciusi Spuri Öböl Félmaratonon teljesítik a 4. félmaratonjukat, már a csatolt érmet vehetik át. És az idei évben minden teljesítő ezt veheti át. Kell?

A FélmaratonMániáról minden további információt >>> itt találhatsz.