FELHÍVÁS VERSENYSZERVEZŐKNEK – LÉGY A PARTNERÜNK!

Tavaly már bevált, idén miért ne folytassuk? Segítsük a futókat a tájékozódásban, s népszerűsítsük együtt a hazai futóversenyeket! Légy a partnerünk, cserébe felkerül eseményed a Spuri Futókártya partnerversenyek közé, és honlapunkon minden Partnerversenyre külön kis hírben hívjuk fel a figyelmet a rendezvény hetében. Spuri Kártyával rendelkező futóink pedig mindig kapva kapnak az alkalmon, ha valamilyen versenyen kártyájukkal kedvezményt kapnak. 

Tapasztalatunk szerint törzsfutóink – ők azok, aki rendszeresen versenyeznek, hiszen csak BSI-s rendezvényeken legalább 75 km-t teljesítettek tavaly, ezért nálunk 20%-kal olcsóbban nevezhetnek – előszeretettel indulnak olyan versenyeken, ahol kedvezményt kapnak Spuri Futókártyájukra. Mit kérünk tehát?

A Spuri Futókártyával nevezőknek biztosítsatok 15-20% nevezési díj kedvezményt versenyeteken, ezt írjátok bele a nyomtatott, vagy online versenykiírásba. A versenykiírások linkjét, vagy a kiírásokat csatolva folyamatosan várjuk alakatos.istvan@futanet.hu címre.

Az ingyenes rendezvényeket természetesen szintén közzé tesszük ugyanitt.

Dolgozzunk együtt 2013-ban is!