Fuss újra valós eseményen!

Már belátható távolságban vannak nyári eseményeink és örömteli hír, hogy a járványhelyzet kedvező alakulása okán a közelmúltban a védelmi intézkedések enyhítéséről döntött a kormány.

Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy milyen feltételekkel lehet szabadidősport eseményen részt venni. Rendezvényeink a „sportfesztivál”, továbbá az 500 fő fölötti szabadtéri sportrendezvények kategóriájába tartoznak.

Ezeken a versenyszerűen sportolók mellett szabadidős sportolók is részt vehetnek.

A 264/2021. (V. 21.) Korm. rendelet az alábbiakban felsorolt személyek részére teszi lehetővé a részvételt eseményeinken:

  • koronavírus ellen védett személy – a) COVID-19 oltottság tényének igazolása védettségi igazolvánnyal, b) fertőzésből történő felgyógyulás tényének igazolása védettségi igazolvánnyal
  • koronavírus ellen nem védett, a sportról szóló törvény szerinti versenyszerűen sportoló, sportorvosi engedéllyel rendelkező, igazolt sportoló
  • koronavírus ellen védett személy felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy

Kérjük a fentiek figyelembevételével nevezz a meghirdetett eseményeinkre.

Ha már neveztél, de a jelenlegi részvételi feltételek egyike sem elfogadható számodra, lehetőséged van az ÁSZF-ben levő lemondási feltételek alapján visszalépni.

Ha ismét ott szeretnél lenni a közeljövőben megrendezésre kerülő futóeseményeinken, lépj minél hamarabb! Mi nagyon várunk, először július 10-11-én a Telekom Vivicittán!

Természetesen megértjük, hogy mindenkinek van saját véleménye, álláspontja a fentiekkel kapcsolatban, azonban kérünk, hogy ennek a kinyilatkoztatására ne az eseményekhez kapcsolódó felületeinket vedd igénybe!

Fontos szem előtt tartani, hogy a fenti jogszabályok a jövőben változhatnak, ezért érdemes figyelemmel követni a témához kapcsolódó híreket – tehát elképzelhető, hogy a több hónap múlva esedékes rendezvényeinknél már más részvételi feltételek lesznek aktuálisak.

Az eseményeinket érintő módosításokról természetesen mi is folyamatos tájékoztatást adunk.

Fuss újra valós eseményen