Nyerd vissza a vásárlásod árát az új Spuri Futóboltban!

Ki lesz az ezredik vásárló az újbudai Spuri Futóboltban? Erre a kérdésre keressük a választ július 20. és 25. között. A megfejtés téged is érdekelhet, hiszen ezen időszak alatt – utalvány formájában – visszanyerheted a vásárlásod 100, 60 vagy 50 százalékát!

ujbuda1000

Május 5-én nyílt meg a Fehérvári úton az ötödik Spuri Futóbolt. Lassan elérjük az ezredik vásárlást, s úgy gondoltuk, ezt méltó módon meg is ünnepeljük. A „buli” nem lesz zárt körű.

Az ezredik vásárló várhatóan július 20. és 25. között fog megjelenni az üzletben. Akciónk lényege, hogy mindenki, aki ezen időszak alatt betér az üzletbe, bármit vásárol, majd kitölti, s a kihelyezett ládába bedobja a kapott szelvényt, részt vesz sorsolásunkon.

A legszerencsésebb közülük vásárlási utalvány formájában visszakapja az otthagyott összeg 100 százalékát, ám a képzeletbeli dobogó második és harmadik helyezettje sem jár rosszul: ők 60, illetve 50 százalékos visszatérítést nyernek. (Tehát nem feltétlenül pont az ezredik vásárló lesz a legszerencsésebb, szeretnénk az egyenlő esélyek elvét érvényesíteni. A vásárlási összegnek nincs alsó vagy felső határa.)

Legyél így az ezredik, a 999. vagy a 998. vásárlónk! Sorsolás július 28-án 11 órakor.