Csatlakozz a dm fuss babakocsival rekordkísérletéhez szeptember 14-én!

Szeptember 14-én rekordkísérletre várják a sportos kismamákat és gyermekeiket a Városligetbe. A Fuss babakocsival Egyesület és a dm drogéria közös célja, hogy a 29. Wizz Air Budapest Félmaraton betétszámán, a Ligetkörön minél több babakocsis futó álljon rajthoz. A 3,4 km-es táv teljesítésével a kismamák közösségi sportolását szeretnék népszerűsíteni.

A Fuss babakocsival Egyesület arra törekszik, hogy az anyukák szülés után minél előbb visszatérjenek a rendszeres mozgáshoz, és közösségben, babáikkal együtt sportolhassanak. A babakocsival futás azoknak az anyukáknak is jó lehetőség, akik nap közben esetleg egyedül vannak otthon, nem tudnák megoldani a baba felügyeletét. Az egyesület honlapján és Facebook oldalán folyamatosan frissülő híreket oszt meg a babakocsis futás és a közös edzések lehetőségeiről, valamint biztatnak mindenkit, hogy lépjen be a babakocsis futók egyre népesebb világába.

A dm drogéria idén első alkalommal csatlakozott a rekordkísérlethez baba bónusz programjával, amely a kismamákat szólítja meg a váradósság utolsó hónapjaitól egészen a baba 3 éves koráig. Az esemény helyszínén, a dm kiállítói sátrában lehetőség nyílik megismerni a program által nyújtotta előnyöket és kedvezményeket, valamint a dm fuss babakocsival első 200 regisztrált kismamája és babáik átvehetik a rekordkísérlet hivatalos pólóit is.

A legtöbb babakocsis futó rekordját a 29. Wizz Air Budapest Félmaraton betétszámán, a Ligetkörön rendezik 2014. szeptember 14-én, Budapesten, a Városligetben. A 3,4 km-es távra nevezni az eseményt szervező BSI-n keresztül lehet (www.futanet.hu), ezután pedig a www.fussbabakocsival.hu oldalon szükséges a regisztrációt véglegesíteni.

Az eseményen való részvétel a babák néhány hetes korától és futó babakocsival javasolt!