Adidas Iramfutók a Telekom Vivicittá Félmaratonon

A félmaratonon – most már mondhatjuk, hogy hagyományosan – iramfutók segítik a különböző célidők teljesítését megcélzó indulókat, hogy álmaikat könnyebben elérhessék. Nekik szeretnénk segíteni egy kis összefoglalóval az iramfutókról és a hozzájuk kapcsolható információkról.2013-as Telekom Vivicittá Félmaraton Adidas iramfutói:

1:30 óra:

Juhász Péter, Peyer Zoltán (piros lufikkal)

  • 1:45 óra:

Bakos Gábor, Papp Ferenc (fehér lufikkal)

  • 2:00 óra:

Erényi Kinga, Szabó-Pénzes Gábor (zöld lufikkal)

  • 2:15 óra:

Pépp Csaba, Sperka Tamás (kék lufikkal)

Hozzájuk lehet csatlakozni majd, ha nem bízik valaki abban, hogy magától sikerülne elérni kitűzött eredményét – az iramfutókkal ez garantált lesz!

 

Megtalálható ezen a linken a különböző célidőkhöz tartozó iramtáblázat, böngésszétek át, hogy tudjátok, mire számíthattok, ha az iramfutókat követitek!

Az Adidas iramfutók természetesen nem csak a tempót diktálják, hanem szükség esetén át-átlöködnek a holtpontokon, segítenek egyben tartani a csapatot és folyamatosan motiválják, hajtják az embereket, hogy az áhított célidő meglegyen. Sőt, reggel 8 órától már megtalálhatók lesznek mindannyian a BSI információs sátránál, ismerkedhettek velük, tanácsokat kérhettek tőlük, tapasztalataikból erőt meríthettek már a verseny előtt. Ezután ők lufistól beállnak kb. 9:10-kor a megfelelő rajtzónába – ti is figyeljetek oda, hogy a megfelelő helyre álljatok -, s ott lehet csoportosulni körülöttük. Nem kell aggódni: a lufik segítenek megtalálni őket, de itt egy tájékoztató, hogy nagyjából hol keressétek majd őket:

  • 1:30-asok: piros zóna vége felé.
  • 1:45-ösök: zöld zóna vége,
  • 2:00 órások: sárga zóna vége,
  • 2:15-ösök: kék zóna vége.

 

Gyertek ki időben tehát, ismerkedjetek meg iramfutóitokkal, beszélgessetek, hogy mire eldördül a rajtpisztoly, egy szemernyi kétség se maradjon: ami elterveztetett, az elvégeztetik, méghozzá időben.