ÍRD MEG NEKÜNK FÉLMARATONOD TÖRTÉNETÉT!

Megvolt a BSI idei első félmaratonja (sokaknak szintén az első félmaratonja), így aztán kitaláltunk valamit. Egyszerű: írd meg nekünk a félmaratonod történetét, amit aztán folyamatosan meg is jelentetünk awww.felmaraton.hu oldalon. Ennyire egyszerű az egész.



Kétféle történetre szomjazunk: az első félmaratonisták élményeire, és azokéira, akik nem első félmaratonistákvoltak. Evvel nagyjából le is van fedve a félmaratonisták teljes köre. Ezt azért emeltük most ki, mert az írásokat a marketing@futanet.hu címre várjuk, és a kérés az, hogy a tárgyba mindösszesen annyit írjatok, hogy „első félmaratonom története”, vagy „félmaratonom története” – értelemszerűen. Mivel a fenti címre rengeteg egyéb más levél is érkezik, s így egyszerűbb lesz a ti leveleiteknek a kiszedegetése.

Na jó, azért van még némi kis szabályozás. Először is, kérünk, hogy történeted férjen bele 1500-2000 karakterbe. Aztán annak nagyon örülünk, sőt, bátorítunk, hogy küldj képet is! Befutósat, futósat, vigyorogva a célban örülőset, mindegy, csak küldj képet! Jól néz majd ki a cikkben, hidd el! A tartalom teljesen rád van bízva, az írókája úgyis mindenkinek egyedi, azonban kérünk,próbálj meg ügyelni a helyesírásra, a központozási szabályokra, nem kell minden mondat végén három pont, illetve a felkiáltójellel is csínján kell bánni. Előre szólunk, hogy az SMS-nyelvet nem szeretjük, szóval ne rövidítsd a „hogy”-ot „h”-nak, a mondat nagy betűvel kezdődjék, és írásjellel fejeződjék be – és effélék. Ez nem nagy kérés, egyszerűen csak a magyar nyelvet tisztelve folyjék a szó belőletek, és akkor nem lesz gond. Reméljük, rengeteg szebbnél szebb történetet tehetünk majd fel a honlapra – amit előre is nagyon köszönünk nektek!


Persze átnézzük, formába öntjük, kicsinosítjuk a történeteket, hogy az a honlapon jól nézzen ki, és az elgépeléseket és egyebeket is javítjuk, de ha valaki cset stílusban ír, az nem biztos, hogy örömöt okoz majd bárkinek is.

Tehát a hétvégi futások után pihenésképp ragadjatok billentyűzetet; ígérjük, minden élvezhető történet meg fog jelenni. Várjuk a sztorikat, hajrá!